Right.


120302.
                                                                                                                                      -j a x


spökbarn

Är i fullt sjå med att baka med Juliette och Lucie till halloween patrasket som är ute och knackar dörr. Mysigt. Bra. Ja.

FF


"your ass is too small to fit for that chair"


Göttmos

Herregud. Vi är vid liv, fast det är knappt. Sömn har inte existerat denna vecka då vår lilla höst semester blivit en cirkus istället. Igår hamnade vi mitt i Edwards 25 års kalas och blev överösta med rödtjut och champange. Detta avslutades i killens lya som låg inne på en opera.
fettsomfen
göttmos

UMPALUMPA
Asså den här bilden är bäst, kan inte sluta skratt ska skratt tills jag dör FUCKYOUALL

(loveyouugly)
-jaz

0000007


Dansa tills du blir deg

Jag har fått världens fart-eye. Det är inte för att jag rökt plantor i rastafari djungeln utan för att jag fick Lucies finger rätt in i ögat när vi spelade spökboll på 0 kvadratmeter igår.  Gjorde ont. Fick blo i öge. Inte heller hjälpte det att jag gick ut och röva med Oli så att jag därför legat som en manet som håller på att dö på stenen idag. Jag ska dokumentera fart-eye och lägga upp det imorgon.
Tjenixen

Dags att ta kvällen bloggen

"klockan är halvtolv, du måste sova"

Hippie skräp: får och flätor

I början var jag lika duktig som asiater också kan vara att knäppa med en canon. Men ögat liksom kameran har både blivit vana samt mätta.. Mätta? FEL ord. Men, ni vet, vi känner oss helt enkelt inte lika dökåta i att knäppa alla lastgamla byggnader, franska balkonger, baguetter osv osv osv. Så nu, bröder och systrar, har jag bara mig själv att bjuda på. MEN. Jag ska väl bättra mig? Fortsätta ta kort på äventyret? På kosten (vin-chèvre-minikaffe-sop tacos)? På kaggen? På kepsen?

Drömhösten har tågat in


Här kan man va å här kan man va å här kan man va

Det finns ett galet hus i Olivias kvarter i Montreuil som är helt övergivet. Som ett litet slott som har tagit skiljsmässa från både greven men inte graven. Vi vill ta hand om detta lilla schabbiga hus som storken och bebisen och om ett år, om vi kan vår franska, ska vi få tag på gubben och köpat. VORE INTE DET NÖ?
(Ps. Boli. Ska vi ses på le baltard ikväll?)

Ostron?

Den här minen.

Trianon+Ane=sant

Var på lilla Anus på Le Trianon i lördags. Det var så IN-I-HELVETE fint att vi grät rätt ner i bärsen. Fröken Brun sitter på toppen tillsammanns med M.I.A i sommras och Johnossi 08, kan jag ju säga. Och då vet ni pandillias vad för slags spelning jag snackar om.
Intimt.
Hjärtknipande.
Storartat.
För att använda väldigt srrrrrrålande ord, mitt herrskap.
Adjö med er, nu ska jag till boulevarden och köpa champange, rosor och rysk kaviar.. (Ni som känner mig hoppas jag vet vad för slags min jag gör just nu)
Arrivederci

Dragon cunt

Också dragon cunt. Så, kära vänner har jag bland annat spenderat min förmiddag. NU, är jag förjävla trött på min studio som luktar sur mjölk, så jag måste pysa ut och se om jag hittar något liv.
Jag ber om ursäkt  alla pandillias om det inte blev något på alla autosar istället. Men scrapbooking är verkligen något för krigare med långa fringrar, och jag är endast en liten bonde med knubbiga händer. Men, kanske nästa gång. Promize *blink blink*
*slängkyss*

mermaid cunt

Gick lös på havstemat. Vilket fick mig att undra hur i helvete en sjöjungru kissar? Går på damernas? Pudrar neesan?

Unicorn cunt

HEJ HEJ
Idag har jag haft så in i helvete lite att göra att jag för en stund blev aktiv scrapbooker. Har suttit och klippt ihop små töntiga kollage av alla bandmedlemmar i Digital Cunts, vårat ökända dj crew. Skrev till och med en ny fet vers som gled fram när jag knöt skorna på Gabriel: Ompi-do knyta sko.
Ja... Vad säger man. Led av kraftig tristess, förbarma mig.


Fire baby

Olivia har tatuerat sig. "Fire baby", tungt budskap.
Själv sitter jag och knarkar mitt andra paket chokladflingor på två dagar. Så, om ni vill en julgris som är 1.80 på julbordet i år är det bara att slå en signal.

never marry a railroad man


A friend in need is a friend indeed, but a friend with weed is better/Ebba

Blev lycklig som fäsen i magen för att 1. jackie har bloggat och 2. jackie har klippt lugg. Själv har jag ingen lugg, jag är blek som fan och liknar en fisförnäm prutt i min kina jacka.
Bävernäve och björnkramar så länge gott folk


NR 0.8


luggad


Heart full of soulHelgens chanson

Helg not 1:
*Hamnade på världens myzpyz krog där det spelades repiga Lp plattor och bartendern såg ut som Peps Persson. Strollade sedan vidare till en annan stuga där luften luktade kåtbulle, testosteronet flödade likt Niagarafallen och som kändes som ett vampyr hak.
*Betalade 60 spänn för en kaffe och fick lust att hänga upp servitören på en krok ge han rapp.
*Drog slutsatsen att spansk-franska män inte vet vad "fuck off" betyder.

Gurka, gurka, gurka gurka med salt

Häj
Har börjat få en mindre och mycket delikat samling på fotoautomatskort med fula teman. Det har blivit lite utav en tradition att vi varje söndag pyser ner till tunnelbanan och väjer ut ett nytt skräp tema. Cowboybilden är dock fortfarande 1:a på min tracklista

Regard!

Tant grön TANT BRUN och tant gredelin.
Igår dansade vi kycklingdansen i slow-mo på Cafe Oz bord.
Idag ska vi dansa zombie dansen till Guerisol och trösta dom mörka ringarna som häckar under våra ögon med billiga kläder. Ska först ta mig en kopp grönt te, a little teabag action, och en kopp med skit starkt kaffe, vakna upp och sedan ta banan till Oli och Clignancourt. GUD så GÖTT

Så, vi talar shotts?

Har spenderat en halvtimma på att fundera över om jag ska springa ner till brasseriet och köpa cigaretter, och fem minuter på varför det tar sådan tid för mig att komma fram till något. Nu har jag tre minuter på min innan jag ska på skype dejt. JÅHÅÅÅÅÅÅÅÅ. Igår var jag och Olive på Le truskel och beställde två blow jobs. "Two blows jobs, sil vous plait". Olive som inte shottar shottar kan jag ju tala om. Betalade 50 spänn för två avsugningar som smakade kaffe och med världens godaste grädde på.
Just nu sitter jag och lyssnar på Juli med Björn Olsson vilket får mig att tänka på Gabbi i en folkdräkt och midsommarkrans, av någon jäsikens anledning. Vinkar, tänker jag att hon gör också. Och säger "ich libe apelsindryck".
IMORGON är det FREDAG och Pajis och Fjedagar är som kaffe utan socker. Bäst helt enkelt. Så, Petra kan ju inte ha mer fel.
Kärlek utan kyssar söstrarna mina!

Fick dig allt, tusenfalt


OCKSÅ fick hon syn på den


Nuit Blanche

I lördags var det Nuit Blanche a.k.a. white night och näe, det är inte vad det låter som i ett svenskt öra (en vit helg). Låt oss säga kulturnatten i karlstad lastat med 2 miljoner människor.

strykarkatten Thomas O'Malley


Je Suis blonde, un point c'est tout


RSS 2.0