Lyxzen

Hallå där schööp blåbär
Jag har världens drygaste jobb. Idag har jag stirrat på en brasa i en amish stuga utklädd till piga i 5½ timma och idag SPÖregnar det i karlstad så inte fan vill några barn åka till mariebergsskogen för att pyssla då. Att få betalt för att titta på en brasa kan verka soft, det är till och med lite soft den första halvtimmen men sen börjar man undra vad fan det är man håller på med egentligen. En dyblöt uttråkad piga som har så mycket att ge till världen men mutas med endast 49 riksdaler i timmen
Karlstads kommun kan ta sig där solen aldrig skiner
idaFunhouse It's On Biatches.
Rock N Rolla's


Avsnitt "dum-styre"

Har kliat mig i huvudet och undrat lite vad jag sa och gjorde efter klockan 24-04.30 i fredags. Förbaskat kul hade jag i varje fall.
Nu ska jag kura ihop mig med en kopp kaffe och kolla på svamp bob för resten av mitt liv. Det regnar ute, holy sweet mother of god, då slipper jag gå ut. Eller.. Ska man försöka tvinga Olivia med ut och fiska?
auf Wiedersehen
ida

Rövarkungens ö Hammarö

Hallå elle
Nu är jag snart påväg till hammarö med fröken DC där Ledins hus ska vara fullt med folk, mat och sprit. Grillfest är något utav mitt favorit göra här i livet. Jag menar.. Kött-MAT, musik, dans, bröder och systrar och kamrater, alkohol, tjoho-tjohej. Gott.
Drömde att jag var med i robinson i natt, skit kass och skallig var jag och idag fes katten mig i ansiktet för andra gången efter hans 10 långa år här på jorden. Han ska få smaka på fan.
-ida

Till Gabriella Martinsson 18 år:
-svara då för helsike

Har fått jobb som piga

NÄMEN
MYSPYS
Idag gav Diana mig ett jobb på Mariebergsskogen i Trollskogen där jag ska spela piga och springa runt med barnen och kolla på djur.
Längtar till imorgon och alla andra dagar. MM! På torsdag bla. ska vi grilla på Ida's tak och dricka bärs. Busy livin'
-ida


Sexet och staden

Hejsan mamma och pappa
Här sitter jag och har 50 vadljoner myggbett och säkert en och en annan fästing hängandes i pubus efter lite kiss i skogen. Idag har jag varit i tryggeboda och plockat smultron och sovit i solen, det var gott.
Har inte mycket å säg
Ha det så kult på restaurangen
- z

Fembot

Hej bruschärna
Ikväll ska vi visa amerikat hur sverige töser festar. Hemma hos Sara väntar 3 sverige-popartej-utsvultna amerikaner så puh! att det är sommar lov equal skit samma att det är tisdag för ikväll blir det rumba.
PUMPA POMPA
ÄTA DUNKA DONKA
- lilla familjen

En vanlig dag hos Jugs and the booty
Qu'est-ce que c'est?

Let's ride world wide
töser
16:nde


Fisfan också!

Sara är tillbaka till sverigeland vilket betyder också att vulgariteten och tuttarna har trillat ut ur förpackningen igen. Sara är ett snille på att lura folk av till underkläds dans vid onyktert tillstånd. Min mobil är jäkligt onykter just nu, den är nämligen spritskadad. Fuck. Då får jag snällt springa till somethin'somethin' köpa mig en ny. IGEN. 4 mobiler på inte ens ett år det är inte ens nära gött det. Nu ska jag springa upp till jack's'on'fire's lya och ta en rök
-idaRiverside mutherfucker

Tjäne!
Äntligen, fast ändå inte - fast ändå jo- hemma efter 11 dagars tältande på peace and love. Åh min älskade dusch, älskade kläder, älskade katt, älskade säng, älskade familj JAG ÄR HEMMA! Peace and love var förbannat kul och gött och bäst och vi fann dom bästa camp kompisarna i vår peace and love historia. Jag och Derya gjorde kudden blöt och föll tårar på bussen hem if i'm gonna tell u the truth. Fyfan vad jag kommer att sakna Eriks skratt och att han kan allt och att han är en sån jäkla sötiz! Och alla, alla, alla er andra. Med handen på hjärtats hjärta lovar vi att vi ska hålla er djupt i våra götta varm blodiga pumpar. Poss poss
Idag kamrater ska jag, vi träffa Sara som varit i USA i 10 månader, hallelujah mutterfukker!
Måste pysa för ebba kommer med bussen och här sitter jag och degar.
Ciao bellos
ida

RSS 2.0