Amy Winehouse Monkey Man

                           image153
Get on your dancing shoes You sexy little swine

The killing Type

image148

Dancing In The Moonlight -Toploader

Halla looker.
Idag hade vi något som vi så stort kallar operation dagsverket i skolan det är inte så fjåmigt som det låter man betalar antingen 200 kr och slipper då skolan helt eller så går man och skramlar bössa på stan en heldag hur som helst betalar man för att slippa gå till skolan så finn det ju i för sig även dom som väljer att spendera dagen i skolan och jobba hela dagen.  Jag va en av dessa korkade människor. Stupid stupid stupid. how ever jag ä nöjd som grynet. Annars har jag fortsatt med min önskekurs inte så rockigt.


Så för dom mer retards där ute, det är  inte mer en 4 veckor tills vi kickas ut från norrstrand och hamnar någonstans mitt i mellan liten och stor  frightening. Det innebär då att det snart nalkas festival dagar kors i taket. Det blir två långa veckor festival i rad för min del känns . . . dirty. Då inner bär det i sin tur att jag inte har en klänning till varken "balen" eller avslutningen. Dam jag ska tamejfan gå klädd i en hudfärgad kroppsstrumpa med pastellfärgade nipples och ett par blå sockerplast till det. Den synen.

  

  

Bye bitches
 image147


the sixteen

image143 image146
             
                 
image145

Soko. Enemy

http://www.youtube.com/watch?v=HnOSNSxEkyM

Hola party people. Idag är det torsdag och solen kar stekt hela dagen och nu har jag fått såna där förfärliga bränner som tights bränna längst med foten, den kända BH brännan på axlarna, misstankar av bon brännan på armarna och nytt för i år lugg bränna. Jag är dock ingen stekare så jag ska nog klara mig ur det här bränn träsket. Haa ser också  här att mina kära kära vänner har uteslutigt att nämna att jackistar har lyckats med att fylla år är med nu var det dock en vecka sedan men wherever. Sexton finfina år  Blev det. eftersom att jag fyller på den fantastiska dagen 29 april kan ju varenda kotte räkna ut att min kalas dag införs på valborg (Som för dom som inte har blivit informerade var helt okey för att var en valborg  eftersom att valborgar ä ju så överskattade. men ah jag hade en riktigt mysig kväll trotts allt) jag har till och med invigt grillsäsongen. Hur som helst så kan man ju säga att sommaren 2008 har dragit i gång alla fall här i Värmlands mittpunkt, Värmlands svar på Stockholm, Sveriges Ibitza ,sola i karlstad kortfattat sagt. Nu ska jag ställ mig och fräsa upp lite mat och se vad livet bjuder på.
Chao human beings  /jakie


Black lips, Katrina

http://youtube.com/watch?v=7QxwA4ZCioI&feature=related

Tjän
Idag sitter jag och häckar framför den stora platta skärmen efter ett par nya pjucks, skor what so eva, men än så länge har jag inte skjutit någon hare
tänkte åka ut till min soulmate jazz ebba, för att påbörja en fotouppgift men icke sade ni vet vem. Hon var sjuk och hängig sa hon till sitt förfogande.
Idag, kommer eventuellt en grillning att ske vilket jag inte tror på längre eftersom att vädret i sola i karlstad TYDLIGEN Inte står för sitt namn längre.

pablo och casablancas, något är det

image141
hadääääääääääääää
BIG. i

Cat power - Wonderwall

http://youtube.com/watch?v=LeR1Mo8S7cs&feature=related

hola!
tanken slog oss när vi vaknade med en kraftig baksmälla efter ett.. anorlunda valborg utan varken brasa eller glada gubbar i student mössor med ljuva stämmor, att idag är fan en fin dag för lite blogga.
vaknade i olivias inte så väldoftande rum - vet inte vem som la en pizza i natt
och botade det hela med lite hedlig svensk gammal madicken. Blev genast inspirerade att göra egna madicken covers.
blommigt, spets och kaningaddar..enjoy!

fuck no, vart är madicken i detta?
 

RSS 2.0