Berlin

Bästa, finaste Därjan i hela jäkla världen.
I år ska vi fira nyår i Berlin, ja det ska vi ta mig fan göra.


När vi gräver guld i USA

Lite så här känner jag mig just nu. Har ballerina i hela käften och funderar på så mycket att skallen snart tippar ner på gölve å går i tusen bitar. Då får mallan sopa.
NU ska jag sätta på en fet skiva och hoppa ner i badet för att sedan käka lite svamp. Gullan fick kantareller utav en helig kvinna på jobbet idag, den pösen kommer ju inte räcka länge kan jag lova. SMÖRSTEKT


The bitch is in her smile, The lie is on her lips, Such an evil child

SHO
Måste springa! Ska möta upp Ekojazz som kommit hem från stockholm och sedan ska jag träna mina kiddos. Jag som ville ha yttligare en dag med dyng-slapp
Later!
-i

Now we get a rude and a reckless

ÄH. Datorn laggar. Inga fler sommar bilder idag. FAN OCKSÅ. Sommaren är ju i princip över, no more brew for breakfast, längtar redan till nästa sommar. DÅ ska vi och våran rosa husvagn tjena Glastonbury och hela världen. Idag har jag, svampbob, soffan och kylskåpet varit bästa vänner och satan vad jag är värd det. Har slitit som en gnu på restaurangen följt med rövarstråt fredag och lördag..
i


Now we get a rude and a reckless

We been seen lookin' cool an' a speckless

We been drinking brew for breakfast

Oh, hello mr. soul I dropped by to pick up a reason

Lyssnar på Buffalo Springfield och Alton Ellis och lagat mat med mama
idaWrong 'em boyo

play it Billy play
Triangle Walks

Alltså eko. Nu får du för fan ta och ge dig. Mrs Matchy matchyMallan städar England

Snart flyttar Mallan till England. Jag har lust att kasta skit på England. Men jag är glad för lilla Mallsans skull. Då har hon i alla fall någonstans att städa.
ida

Examine Me You Teens And The king of My Corridor..

see
                                 School skolan Colegio École.. well nu gör vi sista jävla kuk året.


The vinci

Eskimo blue day

1. käka brända bullar
2. åka till Arthur och braiiiin ståårma som kjelle-boy skulle ha sagt

P.

Tjenis penis. Känner mig lite knockad just nu. Kom precis hem från village tandoori, en indisk restaurang där jag
precis har fått jobb! WIHO, f to the u to the c to the k to the ing WIHO. Fan vad kult jag ska ha på den restaurangen (JAG VET uttjatat) och grisen till jul kommer jag också att bli. Får mat hela tiden. MM-MM MAT.

Hm, mina bröder från andra mödrar, jag hade väl lovat er lite paris bilder också.. För att göra en lång historia kort kan jag berätta att dom fyra dagarna i Paris ligger i topp bland dom bästa dagarna i mitt liv. Från att klubba i Notre dame med världens skönaste kille som "inte var gay" till italianos-japanos-muslimos till Free P star till Ismael och Camilla, kan jag säga att livet var äckligt underbart skönt alla dagar.. Kameran var inte med när den skulle men ÄEAAH, lite skit har ni allt att glutta påe

pecannöt i stjärt

Mera bilder kommer väl ploppa upp lite här som där lite då och då lite hit och lite dit.
Nu ska jag sova
Sho bresh
ida

G.J och wasa knäcke 23.40

Hallå ellerrrrrr små människobarn
Här får ni en bild att suga på så att ni får en god aptit och kan tagga till för imorgon slänger jag upp lite paris bilder. NU ska jag sova för VISSA AV OSS har ett år kvar i skoleyo. Peaze
ida

Nous allons à Paris

Nu börjar vi vår resa till Paris. Hoppas ni får det sämst här hemma kamrater! Vi älskar er!

Revoir La Suède


Au revoir mon laide Vanir.


Min fredag 13

Amen tjenerö mitt herrskap
Egentligen har jag så mycket som zero med tid att sitta här och glutta bajs och skriva lika så. Men! Äh!
Min gårdag var kaotisk. Hade tappat bort passet. Gött, åker liksom till á France i övermorgon, tänker jag. GÖTT. Åker till polisstation 10.00. Mycket folk, mycket folk som startar uppror mot de tomma kassorna för "dom har tagit lunch rast eller bajs pause". Polis tjejen i kassan är UR gullig när hon berättar att ett provosoriskt pass kostar 980 spänn och att mamma och pappa måste skriva på DE HÄR papprena eftersom du föddes så satans sent på året. Mamma? Pappa? Som är i kusten? Jaha. Ringer morsan som sätter sig på gasen, 130, och polis tjejen tror att morsan ska köra ihjäl sig. Happ, där sket sig Paris tänker jag, mon dieu! Cry me a river, också gjorde jag det. Ringde jackie. Tog cigg och kaffe och vänta på att morsan skulle ha suttit färdigt på gasen. Tio minuter innan polis huset stänger står morsan där i regnet och ler. Gud, vilken bra morsa, tänker jag.
- Jaha, nu mår du väl bra när du förstört mammas och pappas semester? skämtar gubb-polisen vid polis disken och jag skrattar artigt, polis artigt, HE-HE-HE. Jälla dret göbbe, tänker jag. Happ. Då var väl allt som vanligt igen då
*Ful passbild
*Ful signatur, liknar en treårings

Ship ship de e hajk! Sen fick jag presenter av morsan och hon lagade mat och diskade min disk. För det är ju så det går till när man tappar bort saker, saker som pass.
Mitt i natten ringer lille mor och säger att hon inte alls heter lille mor och att hon inte alls har en katt som heter CASSIE och att hon är inlåst i ett rum. Lille mor har fått hjärnblödning, tänker jag och sliter av mig håret. Ringer Koda, Koda ringer stockholm, stockholm ringer Yvonne.
Imorse ringde Lille mors dotter och säger att det inte alls var Lille mor som ringde igår natt. Hon sov som stocken då. Jaha? Vad fan nu då.

Nu ska jag till Gabbi för att dricka vin och äta god mat som man alltid gör när man är hos Gabbi.
Fan. Jag måste verkligen packa.
Svejs
Ida
Bad kids all my friends are bad kids

Tjo flöjt
Måste lägga på ett pack kol om vi ska till Sebastian denna kväll, ha det gott!
/familjen
Säg det och få det gjort


Mumford&sons och chilla på en dilleyo som Lineryd

SATAN. Vad jag har massa bidder att ladde opp på blögge råe. Äh, vad i helsike. Jag ska ta tag i det någon dag här kan jag lova. Slutspurtar på jobbet nu och L-o-r-d vad jag är trött på PIPRENSARE och PÄRLOR och "hhhheeeeii, vad heter duuuuu?". Egentligen vill jag bara fly tillbaka till kusten och åka båt och bada i havet och äta makrill och dricka öl och leva ljuva livet, men näe. En liten slant måste jag ju ha i byssfickan när vi snart åker till Paris. Snart bara en vecka kvar. JÄDRAR.
ida
Like AG 6RSS 2.0